Jun 3, 2006

randa

Hommik ... raadio/maki äratus hakkab saksa keelset gooti metalit mängima ... kell on 2.45 hommikul ... tuleb ärgata ja naabreid säästa. Sellistel hetketel mõtlen, et ma pole ikka normaalne, kuid keda see huvitab. Ratas käekõrvale ja fotokott selga ning uksest välja. Päike tõuseb Eestis 4.15 ja selleks ajaks planeerisin olla Paljassaares rannas pildistamas. Kell kolm juba taevas on värviline ja ma kirun ennast, et varem välja ei veeretanud.
Jõudsin Paldiski mnt ristmikule ... ei ole normaalne!!! ristmikul korraldab liiklust kolm politseinikku sauade ja vilega. Tuletan meelde, et kell on u 3 hommikul! Ja liiklust oli igas suunas päris korralikult. Paldiski mnt poole keerab vilkuritega autodega saadetud SUUUUURT konteinerit vedav auto. Rahvast/pealtvaatajaid on palju ja pildistatakse ... pildistan ka ... igaks juhuks. :D Peast käib esmalt läbi, et elevant lasi loomaaiast jalga ja püüti kinni. Aga ega ma küsima ka ei hakanud. Nii et eks kuule, kui midagi olulist toimus.
Rannas vedas, et tiirud kallale ei tulnud, sattusin natuke liiga lähedale. Veel nägin palju, palju linde. Päike tõusis vingelt ... tunnen tohutut rõõmu, et mütsi pähe panna tabasin ... linnud püüavad kala ... kaart saab täis ... uus kaart sisse ... veel pilte ... plaan edasi/tagasi liikuda. Ratas käekõrvale ja tiirude saatel tee poole tagasi ... üks pilk üle õla ja jalg libastub - kukun. Nõme lugu küll, tavaliselt inimesed kukuvad sõites, mina kukun rattaga siis, kui seda käe kõrval hoian. Põlved marraskil, kergelt verel, väga valus on!!!
u130 meetrid eemal ... valu vähem ... ratta seljas - KUS KOLMAS CF KAART ON?! Tagasi randa kivide vahele otsima - *tänud taevastele vägevatele jõududele* (trompeti helide saatel) kaart nähtaval kivide otsas. Ja nüüd teisele poole poolsaare tippu lahesoppi jahile. Lahe!!! Linde on murdu.
Kell on 6.08 ... sain koju ... väsinud ... põlved valutavad jälle väga! ... külmavärinad ja kehv enesetunne, kuid mõned head pildid kompenseerivad selle kõik.

Ja nii ta tõusis!

5 comments:

Anonymous said...

Hommik Kaja, sa vapper hing! Väga vahva kirjeldus. Eile hommikul veidi enne seitset Harju mäele minnes tundus tõesti, et elu juba täiesti käib. Näed sina läksid kolmest hommikul ja ikkagi tänav liiklust ja rahvast täis :-)
Sellest suuuuuurest veosest kirjutasid eilsed ajalehed. Veeti trafot Eesti-Soome merekaabli tarvis, kui ma ei eksi. Öösel sellepärast, et nii suur veos, päeval poleks lihtsalt saanud.
Pilt päiksetõusust väga kütkestav, nagu suur lõke. Head paranemist põlvemarrastustele.
Me Viltsiga sõidame nüüd Emumäe jooksule.

annushka said...
This comment has been removed by a blog administrator.
annushka said...

abbbbi, milline pilt. prosto shok. on hetki, mil elu on tõeliselt ilus, onju? näiteks mul täna ja eile oli hea. üleeile oli väga halb. tahtsin hirmsasti surra. jälle :) aga väikesed ja suured elu naudingud, hea sõber kõrval, paolo conte muusika... siis tundub surm mitte kõige olulisemana asjana siin elus. on ka muid olulisi asju. nagu näiteks päikesetõus. kuigi ma pole seda tükil ajal näinud. tänagi hommikul magasime siljaga poole üheteistkümneni. jumalateenistus on õnneks alles õhtul :)

suur kalli su katkisele nahale!

Anonymous said...

Kajatš! Sa oled ikka tõesti hull. Aga sellepärast sa mulle meeldidki:)

Anonymous said...

No küll sul oli viitsimist üles tõusta. Aga pilt on MEGAAA!