Jan 3, 2008

OKEY peeps!

Uus aasta käes ja kõik on üle elanud selle hullumeelse aastavahetuse ja pühadeperioodi. Kui ma mingi aeg tagasi kirjutasin Teile ühest vidinast, mis peaks naisi abistama, siis nüüd tuleb välja, et see polegi nii ainulaadne, kui ma oleksin arvanud. Nimelt on http://www.shewee.com/ samasuguse vidinaga välja tulnud, mis tagab naistele lihtsa, privaatse ja hügieenilise urineerimise meetodi riideid eemaldamata seistes ja istudes.
Shewee is a moulded plastic funnel that provides women with a simple, private and hygienic method of urinating without removing clothes whilst standing AND sitting.
Noh, ok ... leiutati vidin. Arusaadav veel kui see on seismise jaoks. Aga istudes?! Mis sa peaks leidma endale metsas kännu, mille peale istuda, et riideid eemaldamata häda ajada mingi plastikust abivahendi abil?! Või peab selleks kaasa vedama kokkupandavat tooli, et oleks mugav asjatada... nojah... on ju ka haigeid inimesi, kel on raske liigutada, et istuvad... Aga... kas mitte jalad ei jää ette ja raskenda kogu seda protsessi mõttetult?!
Üks nende hüüdlausetest on " Stand up at public toilets to avoid unhygienic seats and smelly portable loos" Ma juba kujutan ette kontserti/festivali, kus haisva välikäimla kõrval saaks toimetada plastikust toruga ilma riideid eemaldamata... vähemalt ei saa keegi süüdistada avalikus alastuses. Olgem ausad, ilma sinna sisse minemata EI OLE võimalik vältida haisvat välikäimlat.
Teine hüüdlause "Travel the world with the comfort of home in your pocket" paneb mõtlema, et tegelikult oleks vist ka kodus sellist vidinat vaja... :D
Ja nüüd mõned harrastajad/ametid, mille juures tuleks see vidin kasuks:
jalutaja
golfi mängija
ratsutaja
plaaneri juht
autojuht
fetivalil/kontserdil käija
piloodid
linnuvaatlejad
politsei
jahi, paadi, kanuuga sõitja
...
Ning tänane tarkusetera:
I don't like the thought of flying raindeers - the pigeons are bad enough

4 comments:

Anonymous said...

Ma naersin südamest.
Aga miks Sa ikka ja jälle selle teema juurde jõuad?

Kaja said...

hmm, see jäi jälle jalgu miskeid teid pidi. Ja noh, see on ju naljakas...
No ja äkki on minus peidus miskine pisike segopää... :P
Üritan mitte enam selle juurde jõuda! :D

Anonymous said...

mis sa keerutad. tunnista parem kohe üles, et plaanid mingisugust ektreemmatka ja tahad igaks juhtumiks varustatud olla:)))

Kaja said...

nii hull kui ma ka pole, aga sellist vidinat ma endale küll ei plaani soetada. uhh... :D