May 4, 2008

prohvetlus

Nägin täna öösel prohvelikku und. Nagu piiblis on kirjas, ilmutab Jumal inimestele inffi unenägudes. :P Igastahes, kirja panen ainult killukese, mis meelde jäi. Kuid olgu teil teadmiseks, et seal oli suurem ja sügavam süžee, aga sellest ma oluliselt miskit ei mäleta.

Nägin seda, et pidin saama ühtedelt loomadelt (eeldatavalt lehmadelt) mingit informatsiooni. Lähenesin lehmakarjamaale/koplile ja avasin värava. Astudes sellest läbi jõudsin natuke ärevil loomade sekka. Loomad olid hajusalt üle kogu kopli, kuid ärevus ilmnes neil silmadest. Ärevuse põhjuseks (ilmselt) oli isane lõvi ja tiiger, kes jooksid kõrvuti kopli teise serva kõrgendikult alla ... ja võtsid suuna minule. Kiiresti üritasin saada tagasi väravat kinni, kui oli juba hilja. Nad olid kohal... ja nad rääkisid minuga. Nad andsid mulle info millegi kohta (mitte see, mida ma pidin saama, sest nad polnud need loomad, kellega kohtuma pidin), aga see oli tähtis. Nad rääkisid inimkeeli (ei mäleta, kas oli see eesti keeles või inglise keeles). Ka mõni lehm oli kõnevõimeline. Kiskjate lahkumisel anti mulle märku, et nad päris ei usalda seda kiskjapaari, et midagi on imelik. Kuid sellele vaatamata ei olnud nad kedagi ära söönud... see oli kõik oluline.

Teine osa, mis on meeles, on õues istumisest, kus suur kimalane ronib mu jalale ja sealt edasi käele ja pähe. Iga tema tehtud samm on valus, nagu nõelaks. Aga ta seda ei teinud, vaid see on kõik mu enda hirmudest tingitud valu. Valu pole olemas. Mu ümber oli palju inimesi, olles üheaegselt nii olulised kui ka mitte olulised... oluline oli minu kogetu. (ja miks ma kandsin valgeid põlvikuid, rihmikuid ja seelikut??!?!?! O_o)
____________________________________
Nojah, kopli osa meenutas mulle täiel määral jehoova tunnistajate visiooni tulevasest maailmast, kus lõvi sööb aasal ühes kitsetallega ja kõik on rõõmsalt üheskoos, sest pole enam kurjust ega valu ega surma.

Ja et see kõik veel huvitavamaks teha, otsisin välja ka veebis oleva mõne seletuse (esimene ettejuhtuv lehekülg; mul pole oma eelistust unenäo seletajatele):

* To see animals in your dream, represents your own physical characteristic, primitive desires, and sexual nature, depending on the qualities of the particular animal. Animals symbolizes the untamed and uncivilized aspects of yourself. Thus, to dream that you are fighting with an animal signifies a hidden part of yourself that you are trying to reject and push back into your subconscious. Refer to the specific animal in your dream.

* To dream that animals can talk, represents superior knowledge. Its message is often some form of wisdom. Alternatively, a talking animal denotes your potential to be all that you can be.

* Cattle
To see a cattle in your dream, signifies that you need to proceed with caution with some situation or relationship.
To see a herd of cattle in your dream, represents a lack of individuality. You generally go with the flow of things.

* Cow
To see a cow in your dream, signifies your obedience to authority without question. It symbolizes your passive and docile nature. Alternatively, it represents maternal instincts or the desire to be cared for. For some cultures, the cow represents divine qualities of fertility, nourishment and motherhood.
To see a herd of cows, indicates your need to belong.

* Lion
To see a lion in your dream, symbolizes great strength, aggression and power. You will overcome your emotions and/or difficulties. As king of the jungle, the lion also represents royalty, leadership, pride and dominion. You have much influence over others. You may also need to exercise restraint in your own personal and social life.
To dream that you are attacked by a lion, indicates that you have many obstacles to overcome. You must resist the force that is driving you to self-destruction.

* Tiger
To see a tiger in your dream, represents power and your ability to exert it in various situations. The dream may also indicate that you to take more of a leadership role. Alternatively, the tiger represents female sexuality, aggression, and seduction.
To dream that you are attacked by a tiger, symbolizes repressed feelings or emotions that frighten you.

* Bumblebees
To see a bumblebee in your dream, is symbolic of distress and coming problems.

* Meadow
To see a meadow in your dream, denotes happy reunions and bright promises for the future.

1 comment:

ulvi said...

nuh, üks tõenäone ja realistlik seletus oleks see, et maailmalõpp on lähedal, milles vaevalt et mingit kahtlust on. a ega kehvem pleks ka minu kadund vanama resümee unenägudeseletajast - läheb vihmale või saad poja.