Nov 11, 2008

kraana vahetatud

Meil on naabrimees Jaan. Jaan on tore mees. Oskab hästi ehitustöid teha. Ja omanik saadab teda ikka meile appi, kui ilmneb mõni parandamist vajab objekt.
Kohe esimesel päeval kolimise ajal selgus, et meil on üleliigset vett dushiruumi põrandal kraani all. Tuli Jaan kohale ja tuvastas, et kraana on vaja ära vahetada. Jäi vist mainimata, et tegu on vene päritolu mehega, kes räägi äärmiselt hästi eesti keelt mõni pisierandiga. Aga jah, katkiseks kraanaks osutus pesumasina veejuhtme kraan. Kuna pesumnasinat pole, siis sai vee lõppkohaks meie põrand. Jaan tubli mees tuli kohale, andis mulle punase õuna ja lubas, et tal hetkel ploe aega aga tuleb tagasi. Tuligi, nii pooleteise tunni pärast. Ja kraan sai suletud.
Eilseks oli alumistel naabritel isu täis saanud, et nad oma esikus dushi võivad võtta ja teatasid omanikule, et meilt tilgub neile vett. Tuli jälle Jaan ja tegi dushinurga korda. Seekord polnud kraanat vaja vahetada.

5 comments:

Anonymous said...

Jaan ütles "kraana"? :D:D:D
Kui Jaan nii tore mees on, siis te võite ju ise kraanale vigastusi tekitada, siis on Jaanil jälle põhjust tulla:)

Kaja said...

Jaani jah ainuke keeleline viga oli kraana... :P
Aga meil muudki jama, pole vaja kraanat vigastada. Ja ega me liiga palju ka külalisi oota. Pigem siis suhtleks noorte naabritega, kel on kassipoeg...

Anonymous said...

Kaja kas sa tahad kassipoega????
Mul oleks pakkuda üks imearmas. Üleni hall, selline sinkjashall, ei ole mitte ühtegi teist värvi karva ainult saba on triibuline. Ja ema on angoora, kõik ta pojad on pikema karvaga tulnud. Ahhhh???

Isa tahtis ta merekooli saata, aga kuna ta on nii ilus, siis ma ei lubanud. Tissi juurest võtaks ta ära kuskil jaanuaris. Ahh???!!! Side!

Anonymous said...

tseki oma q-meili vahelduseks .... :(

tiuts said...

Kuule ma avastasin, et meil mingi plaat, kus sinu musa peal. Unustuste turvamaja.