Jul 13, 2007

Ajaline maailm

Kas te pole märganud, et kõige geniaalsemad mõtted ja mõttekäigud tekkivad öistel kellaaegadel või siis, kui te pole saanud magada juba üle 18 tunni? Mõelge milline privileeg see on kõigile neile kurnatud uneprobleemidega inimestele. Sa tahad magada, sa VAJAD und ja selle asemel tuleb sulle tonnide kaupa ideid. No, ja siis sa oledki seal teki all ning mõtled, et wow see oli hea idee, kohe hommikul panen kirja ja arendan mõtet edasi. Ja hommikul sa kas ei suuda grammigi oma geniaalsusest meenutada või siis tundub see täielik jura, sest ideest on säilinud ainult fragmendid.
Kas keegi on üritanud kirja panna lahedat viisijuppi või muud ideed, mis ilmub kusagil poolune sügavustest? Mina olen. Ja nägin tohutut vaeva, et üles tõusta, võtta tükk paberit ja otsida pliiats (mis mõlemad olid omamoodi rasked ülesanded). Seejärel joonisin kiiruga mõned noodijooned samal ajal, kui ise ümisesin om geniaalset ideed. Kuna polnud aga ühtegi muusikainstrumenti, mis adekvaatset heli tekitaks (suupill ja häälest ära keeratud laste kannel ei lähe arvesse ... ja kes olekski teistest elanikest soovinud kuulata, kuidas ma öösel suupilli mängin, mida ma ka ei valda...), siis asetasin esimese noodi oma suva järgi kuhugi, mis tundus enam vähem õige kõrgus ja ülejäänud ladusin selle järgi lootes oma muusikalise hariduse peale. No sain siis selle kirja ning kerisin õnnelikuna magama, et vähemalt üks idee on ikka säilinud.
Tiba aega hiljem instrumendi ääres üritasin siis paberi järgi taastada viisijuppi, mida ma juba tolle öö järgi hommikul loomulikult ei mäletanud. Ja ohsaa, mis jura seal paberil kirjas oli!!! Mitte mingit loogikat ega mõtet ... ja noodipikkustest pole mõtet rääkidagi.
Kui kellegi on kogemusi märkmiku/päeviku kasutamisest voodis (et siis ikka mõtteid ja ideid kirja panna!), siis oleks kohe huvitav neist kuulda.

Ja siis midagi, mis sobib antud kellaaja juurde - 01.17
Üks lahe link ja hea mõttekäik vahvatelt inimestelt, kes mõtlevad rohkem, kui keskmised inimesed:

See also

From Uncyclopedia, the content-free encyclopedia.

See Also is something that you should also see, or maybe not -- depending on how you feel about it at the time when you're feeling about it.

It is important to realize from the start that you can't "unsee also" anything. Once you've done it, that's it, forever. Therefore, if you have any doubts about the effects of seeing also, it's best not to do it. But then, if you have any doubts, it is possible that seeing also may clear up those doubts.

When seeing also, it is best to be sitting down because seeing also in a standing position may lead to vertigo and that is someplace where you might not wish to go.

See also works well for men and women, but children may have some difficulty unless they are extremely well disciplined. Too much seeing also is almost equivalent to a 7th degree huff and needs to be supervised.

Note that the use of this in UncyclopediaTM articles is considered politically incorrect because it discriminates against against blind people and politicians, who can't see, and dyslexic people who make plans to go on holiday to see Oslo.

2 comments:

Anonymous said...

hee, see meenutab mulle kanepilaksu all olevate inimeste muljeid, et küll oli geniaalne, peagut revolutsioonilne idee, aga no vaat mitte ei mäleta; kogu tahtepingutusega seda kirja pannes loed hommikul paberilt vääramatut tõde "banaanikoor on suurem kui banaan".. :)

Kaja said...

:D