Sep 21, 2008

jätkuks

"Hiljuti avaldatud ÜRO inimarengu indeksi kohaselt on maailma parim riik elamiseks Island, Eesti paikneb samas edetabelis 44. kohal, langedes võrreldes eelmise aastaga nelja koha võrra."
Nii kirjutati ja räägiti uudistes hiljuti. Ja üheks põhjuseks, miks me nii maas oleme on Eesti meeste madal eluiga.
Aga no mis elueast me räägime, kui 20ndates kutid end pidevalt surnuks sõidavad ja tiba vanemad surnuks joovad. Väheke masendav. Aga veel masendavam on ju see, et kaeblevad nad ju ka, et Eesti iive on madal. Aga esiteks, kes tahaks lapsi, kui neid pole panna lasteaedadesse jm kohtadesse ning teisesks, kui Eesti mehed on suures mahus rullnokad ja joodikud, kes sellistega lapsi tahab?! Ja siis tehakse probleem sellest, et miks Eesti naised lähevad välismaalastele meestele. Aga tegelikult on ju kodumaal väga väike see valik ja need, keda valida, võetakse kiiresti ära ning noh ... eks mõni lepi ka kehvema valikuga, kuid paljud ei lasku selle juurde ja valivad mujalt.
Ja nõnda ongi eestlus välja suremisele määratud. Ossid joovad ja sõidavad end surnuks ning suur osa lahkub kodumaalt. Ning ainult näputäis peab vastutama siis rahva jätkumise pärast. Ple ullu, geenid on meil ammu segunenud mitmete rahvuste omadega, nii et geneetiliselt ju eestlast pole olemas. Kui vaid keel jääks püsima, oleks ka ju hästi. Aga noh, mis seal lõpuks vahet on, kui ükskord kogu inimkond on välja surnud, sest me pole ju võitmatud. Ka saurused surid välja ja neid oli meie planeedil kordi kauem domineerimas kui me oskame oma võimu ette kujutada.

Ok, kaldusin teemast kõrvale väheke ulmesse. Aga ära kustutama ka ei hakka.
PEACE!

No comments: